Hva skjer

Hjertelig velkommen til stemningsfull julekonsert med Silje og Sara!

Etter to års koronapause kan vi endelig invitere til julekonsert i Trosterudvillaen igjen. I desember 2019 ble det såvidt vi fikk plass til alle. Sikre deg en billett før det blir utsolgt!

Det blir stemningsfull musikk og kjente og kjære julesanger. Vi åpner dørene kl. 18, da setter vi på kaffekjelen og serverer julekaker. Konserten begynner kl. 19.

Silje Vatne Heggem er utdannet klassisk sanger og arbeider frilans som solist og ensemblesanger. Sara Aimée Smiseth er klassisk pianist fra Haugerud.

Billetter kjøpes på forhånd her (anbefales) eller i døra hvis det ikke er utsolgt.

Pianist og formidler Sara Aimée Smiseth har laget en rekke konsertforestillinger der hun fordyper seg i livsfortellingene til spennende komponister fra musikkhistorien. Nå retter hun blikket mot sin egen familie!

I denne konsertforestillingen får vi høre historien om Norge, levende fortalt gjennom perspektivet til åtte generasjoner kvinner, i en fortelling som strekker over tre århundrer.

Fra Skottland på 1600-tallet går reisen via Skien og Brevik til et staselig hjem i Moss, og til en forpakterske av Lindesnes fyr. Vi skal til Kristiansand, til Bergen og musikkselskapet Harmonien på 1700-tallet, og til elektriske bad og kulturfiff på Sandefjord og Modum Bad. Så går reisen til det landlige Groruddalen utenfor Christiania, et liberalt psykiatrisk sykehus, (enda) en forfatter, og til hemmelig motstandsarbeid under andre verdenskrig.

Velkommen!

Konsertforestillingen Formødre spilles:

30. april – Sandefjord Bad (premiere!)
3. mai – Kolben Kulturhus (Seniorakademiet i Oppegård)
7. mai – Slemmestad kirke
23. mai – Ris menighetshus (Aker Seniorakademi)
17. juni – Blaafarveværket (Nymoen)
8. september – Klassisk på Venskaben (Asker)

Mer utfyllende turnéplan kommer. Konsertforestillingen spilles i mai, juni, august og første halvdel av september 2023. Ta kontakt for booking!

%d bloggere liker dette: